ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 2 Nisan 2015 Perşembe
Omü Vakfı Koleji Spor Müsabakalarında Ödüllerle Taçlandı

Samsun Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Okullar Arası Yüzme Müsabakaları’nda OMÜ Vakfı Özel Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Ali Yağız ÖNAL; 200 m kurbağalamada 1., 100 m kurbağalamada 1., 50 m serbestte 2., 50 m kurbağalamada 2. olmuştur.

OMÜ Vakfı Özel Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Ebral Naz ER; 400 m serbestte 1., 100 m serbestte 1., 200m karışıkta 2., 200m serbestte 2. olmuştur.

Öğrenciler elde ettikleri başarıları antrenmanlarını düzenli yapmaya ve antrenörlerinin kendilerini doğru yönlendirmelerine bağladıklarını söylüyor ve sevilerek yapılan her şeyin sonunda başarı ile buluştuğunu belirtiyorlar.

Genç sporcular nisan ayında Trabzon’da yapılacak olan yarı finallere katılmaya hak kazandılar.

OMÜ Vakfı Kolejinin Samsun Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Okullar Arası Küçük Kızlar Spor Müsabakaları’nda jimnastik kategorisinde de büyük başarıları var.

OMÜ Vakfı Özel Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Neva BOZOĞLU, 3 kategoride il birincisi olmuştur.

Neva, mayıs ayında Bolu’da yapılacak olan yarı finallerde jimnastik kategorisinde yalnız OMÜ Vakfı Koleji’ni değil Samsun’u da temsil etmenin sorumluluk ve heyecanını taşıyor.