Omü Vakfı Koleji Ziraat Fakültesinde

ANA SAYFA | MEDYA | Ortaokul Haberler | 2 Ocak 2018 Salı

Omü Vakfı Koleji Ziraat Fakültesinde
OMÜ Vakfı Koleji Özel Ortaokulu 5.sınıf öğrencileri Ziraat Fakültesini gezdiler. OMÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Demir öğrencilere ziraat kavramı ve zirai yaşam hakkında ilgi çekici bilgiler verdi. Öğrencilere ayrıca Ziraat Fakültesini tanıtan kısa bir video izletildi. İzletilen video sonrası öğrenciler tarafından sorulan sorular Prof. DEMİR tarafından cevaplandı.

Öğrencilerin yapılan etkinlikten çok keyif aldıkları gözlendi. Öğrenciler ve öğretmenler tarafından Sn. DEMİR' e teşekkür edildi. Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf DEMİR fakültelerinin okullar tarafından ziyaret edilmesinden büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek öğrencilere başarılar diledi.