Öğrenci Bilgileri

Veli Bilgileri




MEDYA
Ondokuz Mayıs Üniversitesi VakfıKoleji

OMÜ Vakfı Koleji’nde 23 Nisan Coşkusu

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 24 Nisan 2019 Çarşamba

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı. Öğrencilerin sahnelediği koro, şiir dinletileri ve halk oyunları gösterileri büyük beğeni topladı.

OMÜ Vakfı Koleji’nde 23 Nisan Coşkusu

Okul Müdürü Sn. Mustafa Kurt'un; Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ile Türk halkının egemenliğini ilân edişinin 99. yılını kutlama konuşmalarının ardından başlayan programa katılım yoğundu. Farklı kültürlerin yansılıtıldığı yöresel müzik ve dansların sergilendiği folklör gösterileri izleyenleri adeta büyüledi. Program sonrasında "Ulusal Egemenlik" isimli sergiyi ziyaret eden veliler memnuniyetlerini ifade ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler...

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliğinin resmen hayata geçirilmesi ve onu sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edilmesinin 99. yıl dönümünde; Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ile vatan, millet,  bayrak uğruna şehit-gazi olan bütün kahramanları rahmet ve saygı ile anıyoruz.


■ Haber Kaynağı Fotoğrafları İçin Tıklayınız