Omü Vakfı Koleji’nde Kültür Sokağı

ANA SAYFA | MEDYA | Ortaokul Haberler | 7 Aralık 2017 Perşembe

Omü Vakfı Koleji’nde Kültür SokağıOMÜ Vakfı Koleji’nde Sosyal Bilgiler dersi kapsamında, Türk kültür ve değerlerinin tanıtımının yapıldığı “KültürSokağı” etkinliği büyük beğeni topladı.

Geleneksel kıyafetlerin, yöresel yemeklerin Türk Halk Müziği eşliğinde sergilendiği etkinlikte öğrenciler Türkkültürüne ait örnekleri daha yakından görme ve inceleme fırsatı buldular. Kullanılan günlük eşyaların, yöreseltatların ve Türk kültürel değerlerinin tanıtıldığı etkinlikte, öğrencilerin yoğun ilgisi ve merakı dikkat çekerken,Kültür Sokağı ziyaretçilerini ağırladığı dört gün boyunca büyük ilgi gördü.
Omü Vakfı Koleji’nde Kültür Sokağı