OMÜ Vakfı Koleji'nde Mutfak Etkinliği: Bake a Cake

ANA SAYFA | MEDYA | İlkokul Haberler | 25 Şubat 2020 Salı

OMÜ Vakfı Koleji'nde İngilizce dersinde 3. Sınıf öğrencileri “Bake a Cake” adlı mutfak etkinliği gerçekleştirdiler.

OMÜ Vakfı Koleji'nde Mutfak Etkinliği: Bake a Cake

Yaparak ve yaşayarak öğrenme modelinin uygulandığı etkinlikte evlerinden getirdikleri malzemeleri ölçülerine uygun olarak kullanarak okul mutfağında kek yaptılar. Yabancı dil edinimin süreçlerini çeşitli etkinliklerle eğlenceli hâle getiren OMÜ Vakfı Koleji’nde küçük şeflerimizin mutluluğu görülmeye değerdi. Pişme süresini sabırsızlıkla bekleyen öğrenciler bir takım olarak hareket ederken, planlama, hazırlık, uygulama ve ürün tanıtımı aşamalarını öğretmenleriyle birlikte İngilizce olarak değerlendirdiler. Pişirilen birbirinden lezzetli kekleri afiyetle yiyen öğrencilerimiz, keklerini birbirlerine ikram ettiler.

■ Haber kaynağı fotoğrafları için tıklayınız