ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 24 Kasım 2020 Salı

24 Kasım Öğretmenler Günü OMÜ Vakfı Koleji’nde coşkuyla kutlandı. OMÜ Vakfı Koleji Öğretmenler Günü Özel Programı; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Sancak, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İlhan Aksoy, Okul Müdürü Kemal İlyas Sağır ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti.

OMÜ Vakfı Kolejinde Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı

OMÜ Vakfı Koleji öğretmenlerinden en genç ve yaşça en büyük olan öğretmenlerin Rektör Ünal’a çiçek taktim etmelerinin ardından Sayın Rektör’ümüzün öğretmen ve ana sınıfı öğrencilerine hediyelerini vermesi ile başlayan program, Öğretmenler Günü Pastasının kesimi ile devam etti.

Günün anlam ve önemine dair kısa bir konuşma yapan Rektör Ünal;
Öğretmenliğin, bir meslek ve doğal olarak para kazanma amacıyla yapılmak zorunda olan bir icraat olmasının ötesinde severek ve kendini vakfederek yapılabilecek bir iş olduğunu, gelecek nesillerin ancak bu özveri ve fedakârlık ruhuna sahip öğretmenler tarafından inşa edilebileceğini ifade ederek OMÜ Vakfı Koleji öğretmenleri nezdinde bütün meslektaşlarının gününü kutlayarak sevgi ve saygılarını ifade ettiler.

Değerli OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ve beraberlerindeki heyete anlamlı ziyaretleri için teşekkür ediyor saygılarımızı sunuyor, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimizi saygı ve minnetle hatırlıyor, bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyoruz...