ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 10 Kasım 2015 Salı
Omü Vakfı Kolejinden Türkiye’de Bir İlk

OMÜ Vakfı Kolejinde 5, 6 ve 7.sınıflar arasında Türkiye’de ilk defa TAG RUBGY Turnuvası düzenlenmiştir.

Ondokuzmayıs Üniversitesi Spor Tesisleri’nde öğrenciler arasında büyük bir heyecan ile gerçekleştirilen Tag Rugby turnuvası için OMÜ Vakfı Koleji Müdürü Mustafa KURT “ OMÜ Vakfı Koleji olarak Türkiyemizde ilk defa böyle bir organizasyonu gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Samsun Emniyet Müdürlüğü ile Türkiye’de ilk olan Pickleball ile başladığımız faaliyetlerimize Tag Rugby ile devam ediyoruz. Sporun şekillenmesi farklı kesimlere hitap etmesi ve farkındalıkların oluşturulması amacıyla bu tür sportif organizasyonlar öğrencilerimize önemli katkılar sağlamaktadır. Ayrıca öğrencilerimizin göstermiş olduğu performansları, Rugby sporuna olan ilgileri ve mutlu olmaları ne kadar iyi şeyler yaptığımızın örneğidir.

“Organizasyona destek veren Rugby Milli Takım Antrenörü Engin YÜKSEL’e, yardımcısı Erkan GÖRAL'a, Okul Spor Direktörü Birol GENÇ’e, öğretmenlerime ve müsabakalarda görev alan tüm 5,6 ve 7.sınıf öğrencilerime teşekkür ediyorum.” dedi.

Rugby Milli Takım Antrenörü Engin YÜKSEL, OMÜ Vakfı Kolejinin düzenlediği Rugby Turnuvası’na, Rugby Milli Takım Oyuncuları ile destek vermekten ve Türkiye’de ilk defa bu yaş grupları içinde turnuva düzenlenip Rugby sporuna ilk adımın atıldığını söyleyerek okul yönetimine, spor direktörüne ve öğretmenlere teşekkür etti.