OMÜ'de Nevruz Kutlamaları Başladı

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 21 Mart 2019 Perşembe

Samsun’un resmî Nevruz Bayramı etkinliği ile baharın gelişini müjdeleyen Nevruz Bayramı'nı Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ kutlamaları başladı…

OMÜ'de Nevruz Kutlamaları Başladı

Samsun Valisi Sn. Osman Kaymak, OMÜ Rektörü Sn. Prof. Dr. Sait Kılıç, OMÜ Genel Sekreteri Sn. Doç. Dr. Menderes Kabadayı, Sayın Rektör Yardımcıları ve çok sayıda katılımcı ile OMÜ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Prof. Dr. Halil Kütük’ ün de katılımlarıyla OMÜ Vakfı Koleji önündeki ağaçlandırılması planlanan alana fidan dikimi yapıldı.

OMÜ Vakfı Koleji öğretmen ve öğrencilerinin katıldığı bahar etkinliğine yeni umutlar ile fidanlar ekildi. Sn. Valimiz ve Sn. Rektörümüzün mutlulukları objektiflere yansırken, öğrencilerimizle hatıra fotoğrafı çektirerek bu önemli hatırayı ölümsüzleştirdiler. Daha sonra OMÜ Vakfı Koleji’ni ziyaret eden Sn. Vali Osman Kaymak ve Sn. Rektörümüz çeşitli konularda bilgi alarak ziyaretlerini tamamladılar.

■ Haber Kaynağı Fotoğrafları İçin Tıklayınız