Sağlık Seminerleri

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 8 Ocak 2014 Çarşamba
Sağlık Seminerleri Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencileri, 6-8 Ocak tarihleri arasında okulumuzda seminerler vermiştir.
Dr. Özlem MIDIK, Doç. Dr. Sevgi CANBAZ, Prof. Dr. Yıldız PEKŞEN danışmanlığında yapılan proje ile kişisel hijyen, beslenme, ağız ve diş sağlığı, spor ve sağlık, bulaşıcı hastalıklar, el yıkama ve diş fırçalama gibi önemli konular öğrencilerimize aktarılmış oldu.
Sunumların ardından öğrencilerimizin de sorularının yanıtlandığı, farklı etkinliklerle öğrencilerimizin eğitim sürecine dâhil edildiği seminerler ile doktor adayları öğretme becerilerini geliştirirken öğrencilerimiz de bilgilenmiş oldu.
Öğrencilerimizin eğlenirken öğrendiği bu seminer, OMÜ Tıp Fakültesi ile OMÜ Vakfı Koleji öğrenci, öğretmen ve velileri etkileşimi için önemli bir fırsat olarak değerlendirildi.
Danışman Öğretim Üyelerinin ve öğrencilerin memnuniyetle ayrıldığı seminerin sağladığı yararlar için OMÜ Vakfı Koleji Ailesi olarak bizler de teşekkür ediyoruz.
OMÜ Vakfı Koleji Müdürlüğü
Sağlık Seminerleri