ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 2 Kasım 2016 Çarşamba
Sağlıklı Beslenme Bilinçlendirme Etkinlikleri

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Okulumuzda “Sağlıklı Beslenme ve Obezite” konulu bir dizi eğitim etkinliklerinde bulundu. Öğretim Görevlisi Figen ÇAVUŞOĞLU ve Halk Sağlığı Hemşireliği Bölümü 4.sınıf öğrencileri katılımıyla gerçekleştirilen eğitim etkinliği okulumuz öğrencileri tarafından büyük ilgi gördü. Çalışma ayrıca Samsun Maarif Hareketi 5. Grup etkinliği olarak okulumuz tarafından projelendirilmiştir.

Dengeli Beslenme kapsamında vücudumuz için gerekli olan proteinler, vitaminler ve karbonhidratlar ile bunların gelişim açısından önemine değinilen bilinçlendirme etkinliğinde sunu ve karşılıklı soru cevaplarla neşeli bir ortam oluşturuldu.

Sağlıklı beslenme ile ilgili farkındalık çalışmalarına katkı sağlayan OMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. Figen ÇAVUŞOĞLU ve Halk Sağlığı Hemşireliği Bölümü 4.sınıf öğrencilerine teşekkür ederiz.