ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 8 Aralık 2016 Perşembe
Samsun Maarif Hareketi Toplantısı Yapıldı

OMÜ Vakfı Özel Okulları olarak 6.12.2016 tarihinde Samsun Maarif Hareketi Atakum İlçesi 5. Çalışma grubunu temsilen; Taflan Yalı İlk/Ortaokulu, Çatalçam İlk/Ortaokulu, Orhan Gencebay Ortaokulu, Taflan İlk/Ortaokulu, Özel Atakent Açı İlk/Ortaokulu ve Özel Ayşe Saral İlk/Ortaokulu Sayın Müdürlerini okulumuzda misafir ettik.

Samsun Maarif Hareketi kapsamında yapılan ve gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetlerin konuşulduğu toplantıda karşılıklı fikir alış-verişleri ile projeler değerlendirildi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Özel İlk ve Ortaokulu tarafından Dünyada ilk  olarak ortaya çıkarılan Futbol ve Satrancın birleşimiyle oluşturulan yeni bir spor dalı olan FUTRANÇ Samsun Maarif Hareketi 5. Grubuna tanıtıldı.

Okulumuz Sosyal ve Sportif Faaliyetler Genel Koordinatörü tarafından gerçekleştirilen FUTRANÇ sunumu Müdürlerimiz tarafından büyük ilgi ile izlendi. Samsun Maarif Hareketi Kapsamında değerlendirilmesi için çalışmaların süreceği ifade edilirken, toplantıya katılanlara FUTRANÇ tanıtım videosu ve oyun kurallarını içeren dosya ve dijital içerikler sunuldu.