Samsunspor'a Anlamlı Ziyaret

ANA SAYFA | MEDYA | Ortaokul Haberler | 14 Kasım 2017 Salı

8. sınıf öğrencilerimiz, Sosyal ve Sportif Faaliyetler Koordinatörlüğünce Samsunspor Kompleksine ziyaret düzenlediler.

Samsunspor'a Anlamlı Ziyaret

8. sınıf öğrencilerimiz, Sosyal ve Sportif Faaliyetler Koordinatörlüğü’nce Samsunspor Kompleksine ziyaret düzenlediler.

Samsunspor Antrenörü Engin İpekoğlu ve sporcularla sohbet eden öğrenciler Samsunspor’un tarihi hakkında bilgi alarak tesisleri gezdiler. MÜSİAD Başkanı Haluk Tan’ın da bulunduğu ziyarette Tokatspor’la yapılacak hazırlık maçı öncesi öğrenciler sporculara baklava ikramında bulunarak moral verdiler.

Öğrenciler,  Samsunspor Antrenörü Engin İpekoğluna’na, teknik heyete, kulüp idarecilerine ve tüm sporculara teşekkür ederek “Tüm maçlarında şehrimizin göz bebeği Samsunspor’umuza başarılar dileriz.” dediler.

► Haber Kaynağı ve Görselleri İçin Tıklayınız