Öğrenci Bilgileri

Veli Bilgileri




MEDYA
Ondokuz Mayıs Üniversitesi VakfıKoleji

Seminer: İngilizce Dil Edinimi

ANA SAYFA | MEDYA | İngilizce Haberler | 9 Ekim 2017 Pazartesi

OMÜ Vakfı Kolejinin birinci sınıf öğrencilerinin velilerine OMÜ Eğitim Fakültesi İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı ve OMÜ Yabancı Diller Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Nalan KIZILTAN tarafından "İngilizce Dil Edinimi" konulu bir seminer verildi.

Seminer: İngilizce Dil Edinimi

OMÜ VAKFI KOLEJİNDE BİRİNCİ SINIF VELİLERİNE "İNGİLİZCE DİL EDİNİMİ" KONULU SEMİNER

OMÜ Vakfı Kolejinin birinci sınıf öğrencilerinin velilerine  OMÜ Eğitim Fakültesi İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı ve OMÜ Yabancı Diller Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Nalan KIZILTAN tarafından "İngilizce Dil Edinimi" konulu bir seminer verildi.

OMÜ Vakfı Koleji'nde 2017 -2018 Eğitim ve öğretim yılında çocukları birinci sınıfa yeni başlayan velilerin katıldığı seminer büyük ilgi topladı.

Tüm dünyada dil gelişimi ve yabancı dil  öğrenimi konusundaki bilimsel yaklaşım ve gelişmelere değinen Doç. Dr. Nalan KIZILTAN, OMÜ Vakfı Kolejine sundukları danışmanlık desteğinin bu akademik yaklaşımlar ışığında artarak devam edeceğini ifade etti.

Seminer sonunda veliler, yabancı dil öğreniminde neler yapılması, hangi yöntem ve tekniklerin kullanılması gerektiği konularında bilgilendirilmiş oldular. Yoğun bir ilgiyle semineri takip eden veliler, program sonunda Doç. Dr. Nalan KIZILTAN ile soru-cevap bölümünde sohbet etme imkanı buldular.



Haber Kaynağı ve Görselleri İçin Tıklayınız