Öğrenci Bilgileri

Veli Bilgileri




MEDYA
Ondokuz Mayıs Üniversitesi VakfıKoleji

"Sevgi Kolileri" Sahiplerine Ulaştı

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 10 Nisan 2019 Çarşamba

OMÜ Vakfı Koleji “Canım Kardeşim” Projesi Tamamlandı. Görülmeye değer anlar yaşandı...

OMÜ Vakfı Koleji tarafından hayata geçirilen “Canım Kardeşim” projesi, Şırnak’ın Beytüpşebap ilçesine bağlı 80. Yıl Anaokulunda uygulandı. Proje kapsamında toplanan kırtasiye ve giyim malzemeleri, öğrencilere teslim edildi.

OMÜ Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Halil Kütük, OMÜ Vakfı Koleji Müdürü Mustafa Kurt ve OMÜ Vakfı Koleji İlkokul ve Ortaokul Okul Aile Birliği önderliğinde bir süre önce “Canım Kardeşim” Projesi hayata geçirilmişti.

Farklı şehirlerde öğrenim gören öğrencilerin birbirine yakınlaşması ve bağlarının güçlenmesini amaçlayan proje ile Şırnak’ın Beytüpşebap ilçesine bağlı 80. Yıl Anaokulunda eğitimlerine devam eden öğrencilere, toplanan kırtasiye ve giyim malzemesinden oluşan hediye kolileri büyük bir mutlulukla teslim edildi.

OMÜ Vakfı Koleji Proje Birimi yetkilileri, öğrencilerde yardımlaşma ve sosyal dayanışma kültürünün geliştirilmesi için bu çalışmanın çok ayrı bir önem taşıdığını vurgulayıp, değerler eğitimi çerçevesinde bu tarz projelerin devam edeceğini dile getirdiler.

Öte yandan Beştüşşebap Kaymakamlığı da, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla OMÜ Vakfı Kolejine teşekkür etti.


■ Haber kaynağı ve fotoğrafları için tıklayınız