Öğrenci Bilgileri

Veli Bilgileri




MEDYA
Ondokuz Mayıs Üniversitesi VakfıKoleji

Soma İçin Resim Sergisi

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 29 Mayıs 2014 Perşembe
Soma İçin Resim Sergisi

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji tarafından Soma yararına resim sergisi açıldı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji’nin anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları resimler gelirleri Manisa’nın Soma ilçesindeki maden ocağında meydana gelen kazada ölen işçilerimizin ailelerine gönderilmek üzere Samsun Yeşilyurt AVM’de sergilendi.

Sergi açılışına OMÜ Güzel Sanatlar Fakiltesi Dekanı Prof. Dr. Metin EKER, OMÜ Vakfı Koleji Kurucu Temsilcisi Ahmet Tarık KARSLI, OMÜ Vakfı Koleji Müdürü Metin KILIÇ, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

HAÇLIKLAR SOMA’YA

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji Müdürü Metin KILIÇ Samsun Yeşilyurt AVM’deki sergide öğrencilerin resim sergisi için aylarca çalıştığını belirterek “Soma’da yaşanan maden faciası nedeni ile içimiz acıyla dolu. Sergideki resimlerin gelirini ve okulumuzda başlattığımız ‘Harçlıklar Soma’ya’ kampanyasından elde ettiğimiz geliri birleştirerek Soma’da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine bağışlayacağız.” dedi.

BAŞARACAKLARINA İNANIYORUM

OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin EKER “Minik ellerin yaptıkları yardımlarda büyük olur. Öğrencilerimize yaptıkları sanattan ötürü umarım halkımızda destek olur. Serginin sonunda emeklerinin karşılıklarını almış ve mesajlarını iletmiş olurlar. Bunu da OMÜ Vakfı Koleji öğrencileri olarak başaracaklarına inanıyorum.” diye konuştu .

Siyah kurdele ile açılışı yapılan serginin üç gün boyunca açık kalacağı bildirildi.

Soma İçin Resim Sergisi
Soma İçin Resim Sergisi
Soma İçin Resim Sergisi
Soma İçin Resim Sergisi
Soma İçin Resim Sergisi
Soma İçin Resim Sergisi