ANA SAYFA | MEDYA | İngilizce Haberler | 9 Mart 2015 Pazartesi
Speaking Club Tüm Hızıyla Devam Ediyor

We have had another succesful start to Speaking Club this semester. Students were introduced to ‘’Edward de Bonos Six Thinking Hats.’’  In groups students made their own hats and were given a scenario each. By using these hats students were asked to suggest ways they can solve the problem. This activity allowed students to work in groups, learn to solve problems and communicate their ideas to their class. Students enjoyed  the lesson and learnt new things.

Bu dönemde Speaking Club’a başarıyla başladık. Öğrencilerimize  Altı Şapkalı Düşünce Tekniği’ni anlattık. Gruplar halinde bu şapkaları şekillendirdiler. Bu şapkalar yardımıyla öğrencilerimiz problem çözme tekniğini geliştirdiler. Dersimizin amacı grup çalışması yapmak, İngilizce konuşma yeteneklerini ortaya çıkarmak, problem çözme tekniğini geliştirmekti. Öğrenciler derste  hem eğleniyor hem de öğreniyorlar.