Teog Kampı

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 30 Nisan 2014 Çarşamba
Teog Kampı Okulumuz 8. Sınıf öğrencileri için 17-25 Nisan tarihleri arasında OMTEL Otel'de gerçekleştirilen TEOG Sınavına Hazırlık Kampımız sona ermiştir.
Kamp süresince tüm günleri otelde geçiren öğrencilerimize her gün 09.30 - 12.30 saatleri arasında bir deneme sınavı uygulanmıştır. Öğleden sonra ise soru çözümü ve konu tekrarları ile öğrencilerimizin tüm eksiklerini gidermek amacı ile çalışmalar yapılmıştır.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen bu kamp programı bu yıl da öğrencilerimizin akademik olarak son kontrollerini yapmaları, eksiklerini tamamlamaları ve sınav stresinden uzaklaşmaları açısından olumlu sonuçlar doğurmuştur.
Kamp programımız boyunca güler yüzleri ve hizmetleri ile bizlere yardımcı olan OMTEL Otel yönetimi ve personeline teşekkür ederiz.
Okul Müdürlüğü
Teog Kampı