ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 3 Ocak 2020 Cuma

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji, Kültür – Sanat ekinlikleri kapsamında, ünlü tiyatro sanatçısı Ferda Gülsüm Kaynar’ı misafir etti.

TİYATRO SANATÇISI FERDA GÜLSÜM KAYNAR İLE SÖYLEŞİ

Kültür ve Sanat Kulübünün davetlisi olarak okulumuzu ziyaret tiyatro sanatçısı ve dizi oyuncusu Ferda Gülsüm Kaynar, öğrencilerimizle bir söyleşi gerçekleştirdi.
Tiyatro kariyeri ve oyunculuk tecrübelerinden bahseden tiyatro sanatçısı, öğrencilerimizin sorularını yanıtlarken tiyatro ve oyunculuk hakkında kısa bilgiler aktardı.

Okul Müdürü Sn. Mustafa Kurt; kültür ve sanatsal faaliyetlerin tanıtımı için yaptığı değerli katkılarından dolayı Sn. Ferda Gülsüm Kaynar’a teşekkür ederken, öğretmen ve öğrencilerle çekilen hatıra fotoğrafları sonrası program sona erdi.