ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 4 Ekim 2016 Salı

Türk Dil Bayramı Etkinlikleri

Bir milletin bağımsızlığının, özgürlüğünün, kültürel birikimin en büyük göstergesi dilidir. Ülkemizde kutlanan Türk Dil Bayramı okulumuzda çocuklarımızın dil farkındalığını arttırmak için etkinliklerle kutlandı. Türkçe derslerinde öğretmenlerimiz tarafından dilin önemi anlatılırken,  öğrencilerimiz kompozisyon, şiir, makale, denemeler yazdı. Hazırladıkları sunular ve baskılı tişörtleri ile konuya dikkat çekmek istediler. Öğrencilerimiz hem eğlendiler hem öğrendiler.

OMÜ Vakfı Özel Ortaokulu olarak eğitim hayatında Türkçe hassasiyetini, çocuklarımıza gençlerimize en etkili şekilde verebilmemiz gerektiğine inanıyoruz. Dilimize sahip çıkmak hepimizin sorumluluğudur.

“Türk dili, dillerin en zenginlerindendir, yeter ki bu dil bilinçle işlensin’’ Mustafa Kemal ATATÜRK