ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 25 Aralık 2015 Cuma
Veli Tanışma ve Kaynaşma Yemeği

OMÜ  Vakfı Özel ilkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurullarının ortaklaşa düzenlediği "Veli Tanışma ve Kaynaşma Yemeği" ne Okul yöneticileri,öğretmenler,veliler ve öğrenciler katıldılar.

İlkokul Aile Birliği Başkanı  Derya  ERUSTA ve Ortaokul  Aile Birliği Başkanı  Yrd.Doç.Dr.Tarık YAZAR  hoş geldiniz konuşması yaparak ve gerçekleştirebilecekleri  projeleri anlatarak katılımcılara teşekkür ettiler.

Müzik eşliğinde yemeklerini yiyen davetliler daha sonra gecenin ilerleyen saatlerine kadar  eğlendiler. Çocuklar düzenlenen yemekten çok mutlu olduklarını ve özellikle palyaço ile çok eğlendiklerini belirttiler.Okul velileri de gecenin çok güzel geçtiğini Okul Aile Birliği Yönetimlerine teşekkür ettiklerini belirterek bu tür etkinliklerin devamlı olmasının yararlı olacağını söylediler.