Öğrenci Bilgileri

Veli Bilgileri




MEDYA
Ondokuz Mayıs Üniversitesi VakfıKoleji

Vocabulary Game

ANA SAYFA | MEDYA | İlkokul Haberler | 14 Haziran 2019 Cuma

İngilizce kelime eğitimi kapsamında 4. Sınıf öğrencilerimiz katıldıkları ‘Vocabulary Game’ isimli yarışmada hem eğlendiler, hem öğrendiler hem tekrar ettiler.

Vocabulary Game

İngilizce zümresi ve Bilişim Teknoloji zümresinin ortak düzenlemiş olduğu yarışmada her öğrenci için özel olarak hazırlanan kelime grupları dijital ortam üzerinden yarışma formatı düzenine getirildi. Öğrencilere kelimelerin tanımları, açıklamaları İngilizce olarak verildi ve kelime adı istendi. İhtiyaç duyduklarında harf alarak yarışmaya devam eden öğrencilerin hepsi etabı başarı ile tamamladılar.

 

Bu etkinlik sayesinde yaklaşık 250 kelimelik bir kelime haznesini gözden geçirip tekrar eden öğrencilerimiz, ekranlardan aşina oldukları bu yarışmanın keyfini yaşadılar. Bu sayede İngilizce tanımı anlama, cevap verme ve süreyi kullanma gibi alanlarda deneyim yaşamış oldular.

 

Bu yıl ilk kez düzenlenen yarışma, bütün yaş gruplarına uygun düzenlenebilir, okul içi ve hatta diğer okullar arasında dahi İngilizce öğretimini daha keyifli hale getirebilecek seviyeye getirilebilir.

■ Haber Kayanağı Görselleri İçin Tıklayınızı