Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Coşkuyla Başladı

ANA SAYFA | MEDYA | Güncel Haberler | 9 Eylül 2019 Pazartesi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılına renkli bir açılış töreni ile başladı.

Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Coşkuyla Başladı

OMÜ Vakfı Koleji, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılına büyük coşku ve heyecanla başladı.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizin aziz hatırası önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenin açılış konuşmasını, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji Okul Müdürü Mustafa Kurt yaparak, yeni eğitim ve öğretim yılına dair iyi dilek ve temennilerini ifade etti. Konuşmasının ardından ana sınıfı ve 1. sınıf öğrencilerinin sevimli gösterileri sahne aldı. Bayraklar ve balonlarla süslenen açılışta öğrencilerin mutlulukları ve heyecanları görülmeye değerdi.

Açılış törenine yoğun ilgi ve katılım gözlenirken öğrencilerin performansı, izleyenlerden tam not aldı.

Haber Kaynağı Fotoğrafları İçin Tıklayınız