Tüm Haberler

OMÜ VAKFI KOLEJİ YÖNETİCİLERİ SAMSUN GARNİZON KOMUTANINI ZİYARET ETTİOMÜ VAKFI KOLEJİ YÖNETİCİLERİ SAMSUN GARNİZON KOMUTANINI ZİYARET ETTİ14 Aralık 2021 SalıOMÜ Vakfı Koleji İdari kadrosu Samsun Garnizon Komutanı Topçu Albay Sayın İbrahim CAMCI’yı makamında ziyaret etti. "Köy okullarına kitap taşıyoruz" Kampanyasında Toplanan Kitaplar Teslim Edildi...7 Kasım 2021 PazarKöy okullarına kitap taşıyoruz isimli kitap toplama kampanyasında toplanan kitaplar öğrencilerimiz tarafından Döngel İlkokulu ve Ortaokulu yetkililerine teslim edildi. OMÜ Vakfı Koleji'nde OMÜ Vakfı Koleji'nde "Dictionary Day" Kutlamaları16 Ekim 2021 Cumartesiİlkokul öğrencilerimiz "Dictionary Day" (sözlük günü) kapsamında öğrendikleri İngilizce ve Almanca kelimeleri kullanarak çeşitli aktivitelerde bulundular. Canik Fen ve Doğa Okulu ZiyaretiCanik Fen ve Doğa Okulu Ziyareti11 Ekim 2021 Pazartesi5.sınıflarımız Canik Fen ve Doğa Okulunda... Yabancı Dil Edinim EtkinlikleriYabancı Dil Edinim Etkinlikleri11 Ekim 2021 Pazartesiİngilizce dersi kapsamında doğa sınıfı, kamp ateşi, dans, müzik dinletisi ve marshmallow partisi... OMÜ Vakfı Koleji Cambridge International School Hazırlıkları BaşlıyorOMÜ Vakfı Koleji Cambridge International School Hazırlıkları Başlıyor5 Eylül 2021 PazarDünyada birçok ülkede uygulanan ve eğitimdeki kaliteyi arttırdığı bilinen Cambridge International School Programı Samsun'da ilk kez OMÜ Vakfı Koleji'nde uygulanacak. Sene Başı Veli Tanışma Toplantısı YapıldıSene Başı Veli Tanışma Toplantısı Yapıldı26 Ağustos 2021 Perşembe2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı Anasınıfları ve 1.sınıflar veli tanışma ve bilgilendirme toplantısı yapıldı. Mıuhteşem Sihirbazlık GösterisiMıuhteşem Sihirbazlık Gösterisi30 Haziran 2021 ÇarşambaOMÜ Vakfı Koleji'nde Sihirbaz Erkin'in hazırlayıp sunduğu İlüzyon Gösterisi Büyük Beğeni Topladı. Tiyatro Amisos (Portakal Çocuk) ile Okulumuzda Sahne AldıTiyatro Amisos (Portakal Çocuk) ile Okulumuzda Sahne Aldı29 Haziran 2021 SalıOMÜ Vakfı Koleji Telafi Eğitimi kapsamında çeşitli sosyal, sportif ve kültürel faaliyetler gerçekleştirmeye devam ediyor. Karne ve Mezuniyet TöreniKarne ve Mezuniyet Töreni18 Haziran 2021 CumaOndokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı, Yıl Sonu kutlama programları coşkuyla yapıldı.