Tüm Haberler

Her Yerde Spor Projesi BaşlıyorHer Yerde Spor Projesi Başlıyor2 Kasım 2020 PazartesiSamsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu "HER YERDE SPOR" projesi başlıyor. OMÜ Vakdı Koleji Okulum Temiz BelgesiOMÜ Vakdı Koleji Okulum Temiz Belgesi19 Ekim 2020 PazartesiOMÜ Vakfı Koleji Okulum Temiz Belgesi almaya hak kazanmıştır. Ana Sınıfımız Sonbaharı KutluyorAna Sınıfımız Sonbaharı Kutluyor13 Ekim 2020 SalıAna sınıfımız sonbahar mevsiminin özelliklerini yaşarsak hissetmeli ve diğer mevsimlerle karşılaştırarak öğrenmeleri ve pekiştirmelerini sağlamak adına etkinlik düzenledi. Ana Sınıfı Ağaç Dikme EtkinliğiAna Sınıfı Ağaç Dikme Etkinliği13 Ekim 2020 SalıDoğayı ve yeşili seven, çevreye karşı duyarlı bir nesil hedefleyerek, sevgi ve güven ortamında yetenekli, başarılı öğrenciler yetiştiren ana sınıfımızda fidan dikme etkinliği gerçekleştirdik. Okullarda Alınması Gereken Covid-19 ÖnlemleriOkullarda Alınması Gereken Covid-19 Önlemleri1 Ekim 2020 PerşembeOkullarda COVID-19 bulaşma riskini en aza indirmek için yapılacaklar bir süreç yönetimidir. Bu süreç yönetiminde okul yönetimi, öğretmenler, aileler, öğrenciler ve okul çalışanlarının üzerine düşen görev ve sorumluluklar bulunmaktadır. Hijyen EğitimiHijyen Eğitimi1 Eylül 2020 SalıOMÜ Vakfı Koleji öğrencilerine Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Akademisyenleri tarafından hijyen eğitimi verildi. OMÜ VAKFI KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ AVRUPAYA GİDİYOROMÜ VAKFI KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ AVRUPAYA GİDİYOR29 Ağustos 2020 CumartesiOMÜ Vakfı Koleji Özel Ortaokulu Erasmus+ Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) kapsamında hazırlamış olduğu “Birlikte STEAM Yapıyoruz” adlı projesi, Türkiye Ulusal Ajansına yapılan 1202 proje başvurusu içerisinden hibe almaya hak kazanan 82 proje içerisinde yerini almıştır. 2020 - 2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Ders Programı2020 - 2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Ders Programı14 Ağustos 2020 CumaDeğerli veliler ve sevgili öğrencilerimiz 2020 - 2021 eğitim ve öğretim yılı ders programı aşağıdaki gibidir. Pandemi Eylem PlanıPandemi Eylem Planı10 Ağustos 2020 PazartesiBu çalışma, Dünya Sağlık Örgütü, T.C Sağlık Bakanlığı ve T.C Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gelen uyarı, önlem ve kurallardan referans alınarak okulumuzda kurulan “COVİD-19 Yürütme Kurulunca” hazırlanmıştır. Yaz Sezonu Tavsiye Öğretim Programı ve AktiviteleriYaz Sezonu Tavsiye Öğretim Programı ve Aktiviteleri7 Ağustos 2020 CumaOMÜ Vakfı Koleji Özel Ortaokulu öğrencileri için hazırlanmış "Yaz Sezonu Tavsiye Öğretim Programı ve Aktiviteler" sizleri bekliyor.