Güncel Haberler

2022-2023 UYUM HAFTASI HEYECANI2022-2023 UYUM HAFTASI HEYECANI9 Eylül 2022 CumaOMÜ Vakfı Koleji "Uyum Haftası" oryantasyon eğitimleri devam ediyor. Anasınıfı, 1. ve 5. sınıflarımız için planlanan 1 haftalık özel ders programı, uyum ve oryantasyon eğitimi ile sınıflarımız öğrencilerimize tekrar kavuştu. YAZ OKULU KAYITLARI BAŞLADIYAZ OKULU KAYITLARI BAŞLADI7 Temmuz 2022 PerşembeOndokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji Yaz Okulu kayıtları başladı. OMÜ VAKFI KOLEJİ YIL SONU ETKİNLİKLERİOMÜ VAKFI KOLEJİ YIL SONU ETKİNLİKLERİ11 Haziran 2022 CumartesiOMÜ Vakfı Koleji 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı sonunda anasınıfları, 4. sınıflar ve 8. sınıflar mezuniyet törenleri ile 1. sınıflarımızın okuma bayramı etkinlikleri yapılırken 2. sınıflarımız da aileleri ile yıl sonu özel gösterisinde doyasıya eğlendi. Çevre Haftası Çiçek Dikme EtkinliğiÇevre Haftası Çiçek Dikme Etkinliği6 Haziran 2022 PazartesiOndokuz Mayıs Üniversitesi Çevre Topluluğu’nun Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji öğrencileri Mühendislik Fakültesi’ni ziyaret ettiler. Yaza Merhaba PikniğiYaza Merhaba Pikniği26 Mayıs 2022 PerşembeOndokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji Öğrencileri Çakırlar Korusunda doyasıya eğlenerek yaza merhaba dedi. Hemşirelik Öğrencileri Projelerini Festivale ÇevirdiHemşirelik Öğrencileri Projelerini Festivale Çevirdi13 Mayıs 2022 CumaOndokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü son sınıf öğrencileri, “Toplumsal Duyarlılık” dersi kapsamında hazırladıkları “Çocuklara Somut Kültürel Miraslarımızı Tanıtma Farkındalık Projesi” ile OMÜ Vakfı çocuklarına somut olmayan kültürel miras ürünlerini tanıttı. OMÜ Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile İşbirliği toplantısıOMÜ Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile İşbirliği toplantısı11 Mayıs 2022 ÇarşambaOndokuz Mayıs Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile OMÜ Vakfı Koleji arasında işbirliği toplantısı yapıldı. Barışı ResmediyorumBarışı Resmediyorum25 Nisan 2022 Pazartesi23 Nisan Şenlikleri kapsamında düzenlenen Uluslararası Resim Çalıştayı "Barışı Resmediyorum"da OMÜ Vakfı Koleji de Erasmus+ projesi kapsamında misafir ettiği Polonya, Romanya, Portekiz ve Estonya öğrencileri ile katılım sağladı. OMÜ’de Çocuklar 23 Nisan’ın Heyecanını YaşadıOMÜ’de Çocuklar 23 Nisan’ın Heyecanını Yaşadı24 Nisan 2022 Pazar23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yurdun dört bir yanında olduğu gibi Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) de çocukların başrolünde olduğu “OMÜ 23 Nisan Çocuk Şenliği” kapsamındaki etkinliklerle kutlandı. OMÜ 23 Nisan Çocuk ŞenliğiOMÜ 23 Nisan Çocuk Şenliği19 Nisan 2022 SalıOMU Vakfı Koleji ailesi bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri ile birlikte kutluyor.