Güncel Haberler

Karne ve Mezuniyet TöreniKarne ve Mezuniyet Töreni18 Haziran 2021 CumaOndokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı, Yıl Sonu kutlama programları coşkuyla yapıldı. EĞLENCELİ DENEYLEREĞLENCELİ DENEYLER17 Haziran 2021 PerşembeOMÜ Vakfı Koıleji'nde hibrit eğitim süreci boyunca online olarak yapılan Fen Bilimleri deneyleri okul bahçesinde sergilendi. Türkiye 1.si OMÜ Vakfı Koleji'ndenTürkiye 1.si OMÜ Vakfı Koleji'nden11 Mart 2021 PerşembeTürkiye Geneli LGS Deneme Sınavına OMÜ Vakfı Koleji Damgasını Vurdu... 500 Tam Puan... OMÜ Vakfı Kolejinde Öğretmenler Günü Coşkuyla KutlandıOMÜ Vakfı Kolejinde Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı24 Kasım 2020 Salı24 Kasım Öğretmenler Günü OMÜ Vakfı Koleji’nde coşkuyla kutlandı. OMÜ Vakfı Koleji Öğretmenler Günü Özel Programı; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Sancak, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İlhan Aksoy, Okul Müdürü Kemal İlyas Sağır ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti. OMÜ Vakfı Koleji'nden Eğitime Destek KampanyasıOMÜ Vakfı Koleji'nden Eğitime Destek Kampanyası18 Kasım 2020 ÇarşambaTopladığımız kitap ve ders materyallerini taşıma merkezi Ayvacık Döngel İlkokul ve Ortaokuluna, Salıpazarı Bereket Yatılı Bölge Ortaokulları öğretmenlerine teslim ettik. 10 Kasım Özel Programı10 Kasım Özel Programı10 Kasım 2020 SalıBüyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete intikalinin 82. yıl dönümü okulumuzda yapılan muhteşem törende saygı ile anıldı. OMÜ VAKFI KOLEJİ'NDE SENKRON DERS DÖNEMİOMÜ VAKFI KOLEJİ'NDE SENKRON DERS DÖNEMİ9 Kasım 2020 PazartesiOMÜ Vakfı Koleji'nde senkron ders dönemi başladı. Pandemi dönemi eğitim ve öğretim faaliyetlerine dileyen öğrenci okula gelerek dileyen ise uzaktan katılabilecek. OMÜ Vakdı Koleji Okulum Temiz BelgesiOMÜ Vakdı Koleji Okulum Temiz Belgesi19 Ekim 2020 PazartesiOMÜ Vakfı Koleji Okulum Temiz Belgesi almaya hak kazanmıştır. Okullarda Alınması Gereken Covid-19 ÖnlemleriOkullarda Alınması Gereken Covid-19 Önlemleri1 Ekim 2020 PerşembeOkullarda COVID-19 bulaşma riskini en aza indirmek için yapılacaklar bir süreç yönetimidir. Bu süreç yönetiminde okul yönetimi, öğretmenler, aileler, öğrenciler ve okul çalışanlarının üzerine düşen görev ve sorumluluklar bulunmaktadır. 2020 - 2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Ders Programı2020 - 2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Ders Programı14 Ağustos 2020 CumaDeğerli veliler ve sevgili öğrencilerimiz 2020 - 2021 eğitim ve öğretim yılı ders programı aşağıdaki gibidir.