Güncel Haberler

ROBOTİK KODLAMA EĞİTİMİ BAŞVURULARI BAŞLIYORROBOTİK KODLAMA EĞİTİMİ BAŞVURULARI BAŞLIYOR18 Nisan 2022 PazartesiOMÜ Vakfı Koleji öğrencilerine özel, robotik kodlama eğitimi başvuruları başladı. OMÜ Vakfı ile Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı arasında iş birliği protokolüOMÜ Vakfı ile Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı arasında iş birliği protokolü18 Nisan 2022 PazartesiGüvenli ortam, doğal güzellik, temiz ve yeşil bir çevre içerisinde, modern ve çağdaş sınıflarıyla hizmet veren Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vakfı Koleji, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı arasında eğitim alanında iş birliğini kapsayan protokol imzalandı. OMÜ Vakfının Yeni Yönetiminde Görev DağılımıOMÜ Vakfının Yeni Yönetiminde Görev Dağılımı6 Nisan 2022 ÇarşambaOndokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vakfının 26 Mart 2022 tarihindeki 39. Dönem Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda seçilen yeni yönetim kurulu, Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cengiz Batuk ve Prof. Dr. Selim Eren’in katılımıyla yapılan toplantıda OMÜ Vakfı Kolejinde bir araya geldi. Bursluluk Sınavı Sonuçları AçıklandıBursluluk Sınavı Sonuçları Açıklandı2 Mart 2022 ÇarşambaOMÜ Vakfı Koleji Bursluluk Sınavı Sonuçları Açıklandı OMÜ VAKFI KOLEJİ YÖNETİCİLERİ SAMSUN GARNİZON KOMUTANINI ZİYARET ETTİOMÜ VAKFI KOLEJİ YÖNETİCİLERİ SAMSUN GARNİZON KOMUTANINI ZİYARET ETTİ14 Aralık 2021 SalıOMÜ Vakfı Koleji İdari kadrosu Samsun Garnizon Komutanı Topçu Albay Sayın İbrahim CAMCI’yı makamında ziyaret etti. "Köy okullarına kitap taşıyoruz" Kampanyasında Toplanan Kitaplar Teslim Edildi...7 Kasım 2021 PazarKöy okullarına kitap taşıyoruz isimli kitap toplama kampanyasında toplanan kitaplar öğrencilerimiz tarafından Döngel İlkokulu ve Ortaokulu yetkililerine teslim edildi. Canik Fen ve Doğa Okulu ZiyaretiCanik Fen ve Doğa Okulu Ziyareti11 Ekim 2021 Pazartesi5.sınıflarımız Canik Fen ve Doğa Okulunda... OMÜ Vakfı Koleji Cambridge International School Hazırlıkları BaşlıyorOMÜ Vakfı Koleji Cambridge International School Hazırlıkları Başlıyor5 Eylül 2021 PazarDünyada birçok ülkede uygulanan ve eğitimdeki kaliteyi arttırdığı bilinen Cambridge International School Programı Samsun'da ilk kez OMÜ Vakfı Koleji'nde uygulanacak. Sene Başı Veli Tanışma Toplantısı YapıldıSene Başı Veli Tanışma Toplantısı Yapıldı26 Ağustos 2021 Perşembe2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı Anasınıfları ve 1.sınıflar veli tanışma ve bilgilendirme toplantısı yapıldı. Mıuhteşem Sihirbazlık GösterisiMıuhteşem Sihirbazlık Gösterisi30 Haziran 2021 ÇarşambaOMÜ Vakfı Koleji'nde Sihirbaz Erkin'in hazırlayıp sunduğu İlüzyon Gösterisi Büyük Beğeni Topladı.