İlkokul Haberler

Oyun Ve Matematik Öğretimi EtkinlikleriOyun Ve Matematik Öğretimi Etkinlikleri15 Kasım 2019 CumaOMÜ Vakfı Koleji'nde 1. sınıf öğrencilerinin matematik öğrenimini etkili ve eğlenceli hale getirmek amacıyla yaptıkları etkinlik büyük ilgi topladı. MİNİKLERİMİZE KARANFİLLİ KARŞILAMAMİNİKLERİMİZE KARANFİLLİ KARŞILAMA5 Eylül 2019 PerşembeOMÜ Vakfı Koleji; okula uyum sürecini hızlandırmak, okul ile öğrenciler arasındaki sevgi bağını güçlendirmek amacıyla ana sınıfı ve 1. Sınıf öğrencileri için karşılama töreni düzenledi. Uyum HaftasıUyum Haftası3 Eylül 2019 SalıAnasınıfı ve 1. sınıflar içindir. Vocabulary GameVocabulary Game14 Haziran 2019 Cumaİngilizce kelime eğitimi kapsamında 4. Sınıf öğrencilerimiz katıldıkları ‘Vocabulary Game’ isimli yarışmada hem eğlendiler, hem öğrendiler hem tekrar ettiler. OMÜ Vakfı Koleji 3. Sınıflar İngilizce GösterileriOMÜ Vakfı Koleji 3. Sınıflar İngilizce Gösterileri10 Mayıs 2019 CumaOkulumuz 3/A, 3/B ve 3/C sınıfı öğrencileri düzenlenen İngilizce gecelerinde; derslerde edindikleri kazanımları eğlenceli bir şekilde gelen misafirlere sergiledi. Pamuk Prenses ve Yedi CücelerPamuk Prenses ve Yedi Cüceler24 Nisan 2019 Çarşamba3A ve 3C sınıflarının hazırladığı "Snow White and The Seven Dwarfs" müzikalleri başlıyor. OMÜ VAKFI KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN KAYMAKAM BEY’E ZİYARETOMÜ VAKFI KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN KAYMAKAM BEY’E ZİYARET28 Mart 2019 PerşembeOMÜ Vakfı Koleji 3. Sınıf öğrencileri Hayat Bilgisi dersi “Yakın Çevremizdeki Yönetim Birimlerini ve Yöneticilerini Tanıyalım” konusunun etkinlikleri kapsamında Samsun Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı’ yı makamında ziyaret ettiler. “ İlk Duygu ve Düşüncelerim ” Resim Sergisi“ İlk Duygu ve Düşüncelerim ” Resim Sergisi21 Kasım 2018 Çarşamba İhtiyaç Listesi Yayımlandıİhtiyaç Listesi Yayımlandı7 Eylül 2018 Cuma Materyal SergisiMateryal Sergisi8 Mayıs 2018 SalıOMÜ Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği 2. sınıf öğrencilerinin hazırladığı "Matematiğin Dünyasına Materyallerle Yolculuk" adlı sergi OMÜ Vakfı Koleji'nde açıldı.