Güncel Haberler

Pandemi Eylem PlanıPandemi Eylem Planı10 Ağustos 2020 PazartesiBu çalışma, Dünya Sağlık Örgütü, T.C Sağlık Bakanlığı ve T.C Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gelen uyarı, önlem ve kurallardan referans alınarak okulumuzda kurulan “COVİD-19 Yürütme Kurulunca” hazırlanmıştır. Yaz Sezonu Tavsiye Öğretim Programı ve AktiviteleriYaz Sezonu Tavsiye Öğretim Programı ve Aktiviteleri7 Ağustos 2020 CumaOMÜ Vakfı Koleji Özel Ortaokulu öğrencileri için hazırlanmış "Yaz Sezonu Tavsiye Öğretim Programı ve Aktiviteler" sizleri bekliyor. LGS 2020 ŞAMPİYONLARINA ÖDÜL TÖRENİLGS 2020 ŞAMPİYONLARINA ÖDÜL TÖRENİ7 Ağustos 2020 CumaOndokuz Mayıs Üniversitesi Vakfı Koleji LGS 2020 şampiyonlarına ödül töreni düzenledi. LGS 2020 Sınav KurallarıLGS 2020 Sınav Kuralları13 Haziran 2020 CumartesiDeğerli Velimiz, Sevgili Öğrencimiz, Milli Eğitim Bakanlığımızın LGS sınavı ile ilgili belirlediği sınav kuralları aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Sınavda tüm öğrencilerimize başarılar dileriz. Sevgilerimizle. OMÜ Vakfı Koleji'nde 3D Yazıcı İle Siperli Maske ÜretildiOMÜ Vakfı Koleji'nde 3D Yazıcı İle Siperli Maske Üretildi2 Nisan 2020 Perşembe Uzaktan Eğitim Ders ProgramıUzaktan Eğitim Ders Programı26 Mart 2020 PerşembeUzaktan Eğitim Ders Programı UZAKTAN EĞİTİM DERS YAYINLARIUZAKTAN EĞİTİM DERS YAYINLARI16 Mart 2020 PazartesiUzaktan Eğitim Ders Yayın Takvimi Aşağıdadır. Türkiye Şampiyonu OMÜ Vakfı Koleji'ndenTürkiye Şampiyonu OMÜ Vakfı Koleji'nden16 Mart 2020 PazartesiTürkiye Yüzme Federasyonu tarafından organize edilen Ahmet Öktü Sezonu Çanakkale Zafer Kupası Kule ve Tramplen Atlama Şampiyonası, 5-8 Mart Pazar günü Ankara’da yapılan yarışların ardından sona erdi. ÇEVSAM’dan SAMSUN OKUMA VAKTİ KÜTÜPHANELERİNE ANLAMLI DESTEKÇEVSAM’dan SAMSUN OKUMA VAKTİ KÜTÜPHANELERİNE ANLAMLI DESTEK20 Şubat 2020 PerşembeOMÜ Vakfı Koleji’ni ziyaret eden OMÜ Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi ekibi Samsun okuma vakti kütüphanelerine kitap hediye ederek destek oldular. 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Sömestr Tatili Başladı2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Sömestr Tatili Başladı17 Ocak 2020 Cuma2019-2020 eğitim ve öğretim yılı sömestr tatili başladı.