Ortaokul Haberler

Küçük Prens’i Okuma ve Anlama EtkinliğiKüçük Prens’i Okuma ve Anlama Etkinliği21 Kasım 2018 ÇarşambaOMÜ Vakfı Koleji 5.sınıf öğrencileri ile okulda “Küçük Prens Günü” etkinliği düzenlendi. Öğrencilerimiz Panaroma 1919 Müzesi’ndeÖğrencilerimiz Panaroma 1919 Müzesi’nde15 Kasım 2018 PerşembeOMÜ Vakfı Koleji öğretmen ve 7.sınıf öğrencileri Samsun Panorama Dijital Gösterim Merkezini (1919 Panorama Müzesi) ziyaret ettiler. Omü Vakfı Koleji Öğrencilerine Ağız ve Diş Sağlığı EğitimiOmü Vakfı Koleji Öğrencilerine Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi3 Kasım 2018 CumartesiOMÜ Vakfı Koleji 6.sınıf öğrenci ve öğretmenleri OMÜ Diş Fakültesini ziyaret ettiler. Omü Kimya Bölümü'ne Bilim GezisiOmü Kimya Bölümü'ne Bilim Gezisi7 Mayıs 2018 PazartesiOMÜ Vakfı Koleji Ortaokul 5. ve 6. sınıf öğrencileri için Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümüne gezi düzenlendi. Öğrencilere bilimi sevdirmek amacıyla düzenlenen gezide öğrenciler, yaşayarak öğrenmenin keyfine vardı. İstanbul Liseleri Gezisiİstanbul Liseleri Gezisi7 Mayıs 2018 PazartesiOkulumuz 7. sınıf öğrencilerine, lise tercihleri konusunda bilinçlendirmek ve hedeflerini yükseltmek için "Liselerimizi Tanıyalım" gezisi düzenledik. Omü Tıp Fakültesi GezisiOmü Tıp Fakültesi Gezisi11 Ocak 2018 PerşembeOMÜ Vakfı Koleji 8.sınıf öğrencileri, OMÜ Tıp Fakültesini ziyaret etti. Ziyarette, OMÜ Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Recep Sancak, öğrencilere tıp mesleğinin öneminianlattı. Fakülte ve mesleki hayatı hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Recep Sancak, öğrencilerden gelen sorularıda cevaplandırdı. Omü Vakfı Koleji Ziraat FakültesindeOmü Vakfı Koleji Ziraat Fakültesinde2 Ocak 2018 SalıOMÜ Vakfı Koleji Özel Ortaokulu 5.sınıf öğrencileri Ziraat Fakültesini gezdiler. OMÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Demir öğrencilere ziraat kavramı ve zirai yaşam hakkında ilgi çekici bilgiler verdi. Omü Vakfı Koleji’nde Kültür SokağıOmü Vakfı Koleji’nde Kültür Sokağı7 Aralık 2017 PerşembeOMÜ Vakfı Koleji’nde Sosyal Bilgiler dersi kapsamında, Türk kültür ve değerlerinin tanıtımının yapıldığı “KültürSokağı” etkinliği büyük beğeni topladı. Samsunspor'a Anlamlı ZiyaretSamsunspor'a Anlamlı Ziyaret14 Kasım 2017 Salı8. sınıf öğrencilerimiz, Sosyal ve Sportif Faaliyetler Koordinatörlüğünce Samsunspor Kompleksine ziyaret düzenlediler. İzmir - Kuşadası - Pamukkale Gezisiİzmir - Kuşadası - Pamukkale Gezisi17 Mayıs 2017 ÇarşambaOMÜ Vakfı Koleji’nde 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin katılımıyla 28-30 Nisan tarihlerinde İZMİR-KUŞADASI-PAMUKKALE’ ye gezi düzenlendi.